Vuoden Huiput 2010 on julkistettu

05.05.2011

Grafian järjestämä markkinointiviestinnän ja muotoilun Vuoden Huiput 2010 -kilpailun tulokset on julkaistu.

Taideteollisen korkeakoulun alumni, graafinen suunnittelija Janine Rewell on Vuoden Junior. Johannes Ekholm, graafinen suunnittelija, kuvailee Janinea kunnianhimoiseksi, määrätietoiseksi ja periksiantamattomaksi.

Janine on nopeasti ansioitunut suuren maailman mittapuulla: kovalla draivilla kuvitusta kuvituksen perään, palkintoja ja mainintoja ja ulkomaanmatkoja…En epäile hetkeäkään, etteikö sama nerokkuus voisi manifestoitua kaikenlaisessa muussakin suunnittelussa, mihin hän ikinä ryhtyykään.

Vuonna 2009 Janine toi Taivaalle Cannesin Pronssisen Leijonan Atria-kuvituksellaan ”Hyvän mielen kuosi”.

Uuvuttavan pitkä luettelo näyttelyitä, lehtihaastatteluja, featureja ja showcaseja osoittavat, että tämä tyttö on tähti, joka ei ole tehty sammumaan, Ekholm jatkaa.

Kunniamaininnan Nuoret Luovat -sarjassa saivat Blue1-lentokoneille uuden ilmeen luoneet Annukka Saikkonen ja Magali Abraham ja heidän ohjauksesta vastasi Marjatta Itkonen. Heidän työtänsä kuvailtiin eheäksi ja kauniiksi konseptiksi. ”Hienostuneella ja ajattomalla tavalla toteutettu sarja yksilöllisiä lentokoneita.”

Vuoden Huiput etsii luovia, uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka synnyttävät menestystä talouden ja kulttuurin alueilla.

Takaisin