Keväisen iloinen tunnelma Masters of Arts -festivaalin avajaisissa

12.05.2011

Näyttely oli inspiroiva ja tarjoili kiinnostavia töitä niin taiteen kuin tekniikan ja talouden aloilta. Vieraiden joukossa vilahteli punapuseroisia Tongjin yliopiston opiskelijoita, jotka olivat rakentaneet oman Tongji on Tracks Shanghai -tervehdyksensä näyttelyyn.

Avajaisissa tervehdyksensä maistereille ja yleisölle lausuivat rehtori Tuula Teeri, dekaani Helena Hyvönen ja vararehtori WU Jiang Tongjin yliopistosta.

avajais_1.jpg

− Olen todella iloinen ja ylpeä MoAn järjestelyiden onnistumisesta ja avajaisillan tunnelmasta. Lämmin kiitos kuuluu kaikille tilaisuuden järjestelytöihin osallistuneille! Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta ja vieraamme ovat olleet todella tyytyväisiä tapahtumaan. Iloitsin myös monien vanhojen moalaisten tapaamisesta ja heidän kannustuksestaan tapahtuman jatkamiseen, Aallon strategisista tapahtumista vastaava Tuuli Sotamaa kuvailee avajaistunnelmiaan.

Masters of Arts -festivaali tarjoaa upean kavalkadin nuorten valmistuvien maistereiden opinnäytetöistä kootun näyttelyn Salmisaaritalossa Ruoholahdessa (Porkkalankatu 13 G) 12.−29.5.2011. Festivaaliohjelma koostuu näyttelystä, seminaareista, keskusteluista, elokuvanäytöksistä, opastuksista ja workshopeista näyttäviä avajaisjuhlia unohtamatta.

avajaiset_3.jpg

Masters of Arts 2011 -näyttely on avoinna yleisölle 12.−29.5.2011 arkisin klo 12−20 ja viikonloppuisin 12−18 osoitteessa Porkkalankatu 13 G, 00180. www.moa.fi

Kuvat: Hanna Rosti ja Anni Hanén

Takaisin