Helsinki School esittäytyy Euroopassa

02.08.2011

Nyt kuluvana kesänä Helsinki Schoolin valokuvataiteilijoiden töitä on esillä näyttelyissä eri puolilla Eurooppaa.

Helsinki Schoolin nuorimman sukupolven taiteilijat esittäytyvät yhteisnäyttelyssä Tanskassa. Touching Dreams - Helsinki School vol.3 esittelee sekä valokuva- että videotaidetta Aalto-yliopiston uuden polven taiteilijoilta. Näyttelyä voi ihastella Kööpenhaminan taidemuseossa vielä elokuun loppuun asti.

Myös muualla Euroopassa on nähtävillä Helsinki Schoolin taiteilijoiden teoksia. Marjukka Vainion työt ovat esillä Berliinissä, Gallery TAIKissa. Näyttely on taiteilijalle ensimmäinen yksityisnäyttely. Kimono-näyttelyssä on töitä sarjoista “Red“ (2006-2010) ja “Birch” (2006-2010).

Susanna Majurin kiehtovat vesiaiheiset teokset ovat myös osa Helsinki School -konseptia. Tänä kesänä Majurin yksityisnäyttely on avoinna Belgiassa, Charleroissa alkusyksyyn asti. Valokuvataiteilija Tiina Itkosen työt ovat mukana Italiassa, Venetsiassa “Real Venice” -näyttelyssä.

Helsinki School on Aalto-yliopiston taideteollisessa korkeakoulussa opiskelevien, opiskelleiden ja opettavien valokuvataiteilijoiden tuotantoa esittelevä toiminta-, koulutus- ja näyttelykonsepti.

Lisätietoja sivuilta http://www.helsinkischool.fi/

Takaisin