Tervetuloa uudet opiskelijat!

29.08.2011

Uudet opiskelijat valloittavat Aallon kampukset. Tämän vuoden opiskelijavalinnoissa Aalto-yliopistoon valittiin kaikkiaan 1735 uutta kandidaattitason opiskelijaa. Ensimmäisten viikkojen aikana opiskelijoille on paljon ohjelmaa.

First Year Experince tutustuttaa mahdollisuuksiin ja opiskelun aloitukseen Aalto-yliopistossa.  Kampuksilla järjestetään orientaatio- ja perehdytyspäiviä, joiden tarkoituksena on totuttaa käytännön asioihin ja yliopiston palveluihin. Opiskelijat tapaavat tutorit ja muut samaan aikaan aloittavat opiskelijat. Opintotoimisto ja koulutusohjelmat järjestävät infotilaisuuksia ensimmäisinä kolmena päivänä.

Lukuvuoden avajaisia vietetään 1.9. koko joukolla Taideteollisen korkeakoulun Mediakeskus Lumessa tai `kisakatsomoissa´ kampuksilla.  Virallisen avajaistilaisuuden jälkeen on vapaamuotoisemmat Aalto Party -jatkot Otaniemen Design Factorylla ja sen ympäristössä.

Ulkomaisille opiskelijoille on Helsinki Region Welcome Weeks -tapahtuma ajalla 19.9.-2.10.

Kaikki syksyn opintojen aikataulut löytyvät kootusti opiskelijoiden Into-sivustolta (into.aalto.fi). Into on Aalto-yliopiston opiskelijan portaali opiskeluun, yliopiston palveluihin ja omaan yliopistoon liittyvään tietoon.

Katso myös

Vararehtori Martti Raevaaran tervehdys uusille opiskelijoille (youtube.com)

Aalto First Year Experience

Into-opiskelijaportaali (into.aalto.fi)

Takaisin