Aalto-yliopisto esittäytyy Etelä-Koreassa

27.09.2011

”Between Tradition and Future” on laaja suomalaisen taideteollisuuden, taidekäsityön, muotoilun, materiaalipohjaisen taiteen sekä laajemminkin suomalaisen kulttuurin esittäytyminen Etelä-Koreassa. Suomen näyttely- ja tapahtumakokonaisuus on 100 vuotta täyttävän Ornamon kansainvälinen kärkihanke.

Suomen näyttelyssä töitä on 170 taiteilijalta ja suunnittelijalta. Näyttely koostuu materiaalipohjaisen taiteen ja kokeilevan taideteollisuuden Experimental craft -osiosta sekä Lifestyle-osasta, jossa esitellään nykymuotoilua suomalaisten arjessa. Näyttelyssä esitellään myös koulutusta.

Aalto-yliopistosta mukana ovat Oona Colliander, Timo Halko, Anna Walve, Hyerin Jung, Essi Kuula, Marika Jylhä, Henri Halla-aho, Susanna Sallinen, Timo Helin, Alpo Nieminen, Mari Leppälä, Meri Malmi, Markus Toivanen, Kevin Smeeing, Kate Ivey-Williams, Ren Tong, Ruby Lin, Maikki Rytkönen, Sanna Pelkonen, Tiina Pietiläinen, Suvi Kankkonen ja Annaleena Kilpeläinen.

Näyttelykokonaisuuden on koordinoinut Kirsi Niinimäki yhteistyössä Maarit Mäkelän, Simo Heikkilän ja Vesa Damskin kanssa.

Lisätietoja:

Kirsi Niinimäki, +358405539414, kirsi.niinimaki [at] aalto [dot] fi

Lighthearted - Essi Kuulan ja Marikan Jylhän kengät

Takaisin