Opiskelijakilpailussa suunnitellaan Otaniemen kampusalueelle uusi puutarha

19.10.2011

Aalto-yliopiston ympäristötaiteen ja maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelmat julkistivat Aalto Garden Otaniemi -opiskelijakilpailun, jonka tavoitteena on ideoida Otaniemen kampukselle, Otakaaren ja Rakentajanaukion väliselle alueelle, kampuspuutarha.

Tavoitteena on luoda visuaalisesti korkeatasoinen kampuspuutarha-alue, joka vahvistaa Aalto-yliopiston yhteisöllisyyttä ja luo edellytykset laadukkaalle ja monipuoliselle oppimisympäristölle.

Aalto Garden Otaniemi -kilpailu on avoin kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Kilpailu on kaksivaiheinen. Toisen vaiheen osallistujat valitaan ensimmäisen vaiheen kilpailuehdotusten perusteella. Kilpailuaika on 18.10.2011-16.1.2012. Tulokset julkistetaan 30.1.2012.

Kilpailijoiden tehtävänä on laatia ennakkoluuloton, toteuttamiskelpoinen sekä kestävän kehityksen ja alueellisen hyvinvoinnin periaatteet huomioonottava suunnitelma, joka sisältää myös alueen käyttö- ja toimintaperiaatteet. Kampuspuutarha toteutetaan alueelle kevään ja kesän 2012 aikana.

Tarkemmat tiedot kilpailusta ja siihen liittyvät dokumentit (aalto.fi)

Kilpailua koskevat tiedustelut:

Inka Finell
Taideteollinen korkeakoulu
puh. 050 550 6251
inka.finell [at] aalto [dot] fi

---
Aalto Garden Otaniemi on osa Aalto-yliopiston World Design Capital Helsinki 2012 –ohjelmaa ja Espoon kaupungin kolmiosaista kaupunkiviljelyhanketta, joka sijoittuu Tapiola-Keilaniemi-Otaniemi (T3) -alueelle. T3-aluetta kehitetään tieteen, taiteen ja talouden vuorovaikutukseen perustuvana monipuolisena työn, opiskelun ja vapaa-ajan alueena, sekä puutarhamaisena alueena.

Takaisin