Aalto-yliopisto mukana Helsingin kirjamessuilla

25.10.2011

Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun ja kirjaston yhteisellä osastolla Helsingin Kirjamessuilla on esillä Taideteollisen korkeakoulun kirjoja ja yliopistoa esittelevää materiaalia.

Taideteollinen korkeakoulu on täyttänyt tänä vuonna kustantajana 25 vuotta ja julkaissut jo yli 250 kirjaa muotoilun, taiteen, taidekasvatuksen ja median alalta.

Lisäksi osastolla on mahdollisuus tutustua Aalto-yliopiston kirjaston palveluihin, uusiin julkaisusarjoihin ja julkaisemisen prosessiin. Näytteillä on sarjoissa tänä vuonna ilmestyneitä julkaisuja, joista löytyy viimeisintä tutkimustietoa Aalto-yliopiston edustamilta aloilta.

Tämän vuoden uutuuksia ovat muun muassa Ossi Naukkarisen Arjen estetiikka, Kimmo Turusen Ruutu valaisee huoneen, Juhani Räisäsen Sormina – A New musical instrument ja Saara Cantellin Timantiksi tiivistetty.

Tervetuloa Aalto-yliopiston osastolle 7c52!

Helsingin kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Kirjamessut järjestää Suomen Messut yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Messut järjestetään 27.–30.10.2011 nyt 11. kerran. Vuonna 2010 messuilla vieraili 80 377 kävijää (yhteiskävijämäärä Helsingin Musiikkimessujen ja Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtuman kanssa) ja mukana oli 301 näytteilleasettajaa. Tapahtuman yhteydessä jaetaan Suomen Messusäätiön Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto. Samanaikaisesti järjestetään Viini, ruoka ja hyvä elämä -messut, Helsingin Musiikkimessut ja uutena tapahtumana ArtForum.

Lisätietoja:

Sanna Tyyri-Pohjonen p. +358 50 313 7086 www.taik.fi/kirjakauppa
Riitta-Liisa Leskinen p. +358 50 502 7717 lib.aalto.fi

Takaisin