Hakuaika kandidaatin tutkintoon johtaviin koulutusohjelmiin käynnissä

07.03.2012

Hakuaika taiteen kandidaatin, arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin tutkintoon johtaviin koulutusohjelmiin on alkanut 5.3. ja päättyy 3.4.2012 klo 16.15.

Haku tapahtuu Aalto-yliopistossa edelleen koulutusalakohtaisesti.

Taideteollisen alan hakuohjeet, koulutusohjelmakuvaukset ja ennakkotehtävät on julkaistu osoitteessa http://studies.aalto.fi/fi/admissions/artdesign/bachelor/

Arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin hakuohjeet ja ennakkotehtävät löytyvät osoitteessa http://studies.aalto.fi/fi/admissions/technology/bachelor/


Hakija täyttää sähköisen hakulomakkeen yliopistojen yhteishaussa osoitteessa www.yliopistohaku.fi. Lisäksi hakijan tulee toimittaa ennakkotehtävät Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Hakijapalveluihin. Hakuaika päättyy 3.4.2012 klo 16.15.

Linkki hakujärjestelmään: www.yliopistohaku.fi

Kaikki opiskelijavalintoihin liittyvät kysymykset pyydetään ohjaamaan neuvontaosoitteeseen hakuinfo-arts [at] aalto [dot] fi (hakuinfo-arts@aalto.fi) tai numeroon 050 314 1555.


Hakijoille käytössä myös koko Aalto-yliopiston hakuneuvontaosoitteet: hakijapalvelut [at] aalto [dot] fi (hakijapalvelut@aalto.fi), ansokningsservice [at] aalto [dot] fi (ansokningsservice@aalto.fi) ja admissions [at] aalto [dot] fi (admissions@aalto.fi).

Takaisin